Vásárlási feltételek

Kérjük, alaposan olvassa el a szerződési feltételeket (“szerződés”), mielőtt rendelést ad fel számunkra. A termékeknek a jelen honlapon történő megrendelésével (“honlap”), jelzi, hogy ezt a szerződést kötelező érvényűnek ismeri el.

Felhívjuk figyelmét, hogy a jelen szerződést kinyomtathatja, ha arra a linkre kattint, amelyet a megrendelés visszaigazolásában küldtünk Önnek.

1. Az Akzo Nobel Coatings Zrt., (1134 Budapest, Váci út 45/C. VII. székhellyel, bejegyezve a Fővárosi Cégbíróságon 01-10-047013, adószámunk: 10356072-2-41) (továbbiakban: “Mi”, “Minket”, „Tőlünk”, “A mi…-nk”) működteti Magyarországon a duluxtester.hu honlapot .

2. ELEKTRONIKUS KOMMUNIKÁCIÓ:

Ön beleegyezik abba, hogy a szerződött célokra elektronikus kommunikációt kapjon tőlünk és egyetért azzal, hogy a részünkről Önnek elektronikusan nyújtott minden megállapodás, értesítés, adatközlés és más kommunikáció megfelel azon jogszabálynak, mely szerint írásba kell foglalni a komminukációt, kivéve, ha az adott kötelezően irányadó törvény kifejezetten ettől eltérő kommunikációt ír elő.

3. A SZERZŐDÉS

3.1. A duluxtester.hu-n ajánlott áruk értékesítése kizárólag fogyasztók és gazdasági társaságok, mint végfelhasználók részére történik. Az árucikkek kereskedelmi újraértékesítése nem engedélyezett. A duluxtester.hu ennél fogva fenntartja a jogot arra, hogy ne fogadjon el olyan szerződéses ajánlatot, amelynél gyanú merül fel arra vonatkozóan, hogy kereskedelmi újraértékesítés céljából történt az ajánlattétel.

3.2. Az Ön megrendelése ajánlatnak minősül a részünkre arra vonatkozóan, hogy megvásárolja a megrendelésében (“megrendelés”) felsorolt termék(ek)et.

3.3. A termék kifejezés, egyes vagy többes számban is, bármely vagy minden olyan általunk az Ön részére értékesített terméket jelent, amely a honlapon közvetlenül eladásra kínált áruként van feltüntetve (a “termék(ek)”).

3.4. Amikor megrendelést ad fel számunkra, hogy megvásároljon tőlünk egy terméket, visszaigazoló e-mailt küldünk Önnek, amelyben visszaigazoljuk a megrendelés kézhezvételét, és amely tartalmazza a megrendelés részleteit ("megrendelés visszaigazolása").

3.5. A megrendelés visszaigazolása annak elismerése, hogy megkaptuk megrendelését, és annak visszaigazolása, hogy elfogadtuk az Ön vételi ajánlatát a megrendelt termék(ek)re. A szerződés akkor minősül érvényesen létrejöttnek, amikor elküldjük Önnek a megrendelés visszaigazolást.

3.6. Ön beleegyezést adja, hogy a vételárról a számlát elektronikusan fogja megkapni. Az elektronikus számlát emailben fogjuk elküldeni Önnek. Ezért meg kell győződnie arról, hogy az e-mail cím, amelyet a megrendeléskor rögzít, helyes.

3.7. A jelen honlapon leadott megrendelését a Super11 Creative Zrt., mint Eladó teljesíti az Akzo Nobel Coatings Zrt-vel kötött szerződése alapján:

név:

Super11 Creative Zrt.

székhely:

1118 Budapes, Homonna utca 2-4. IV. emelet

cégjegyzékszám:

01-10-048731

adószám:

25460731-2-43

képviseli:

Nagy Gergely

telefonos vevőszolgálat:

+36 1 786 12 16

e-mail:

hello@duluxtester.hu

ügyfélszolgálati idő*:

H-P 9:00-17:00

*Az ügyfélszolgálat munkaszüneti napokon nem üzemel. Munkaszüneti napokon érkezett e-maileket a következő munkanapon válaszoljuk meg.

4. MÓDOSÍTÁSOK:

Jelen szerződési feltételeket időről időre módosítani fogjuk, ezért minden alkalommal, amikor terméket kíván tőlünk rendelni, kérjük, ellenőrizze a szerződés legutolsó verzióját, hogy biztosan megértse azokat a feltételeket, amelyek aktuálisan a termékértékesítésre vonatkoznak.

5. TERMÉKEK

5.1. A termékekről a honlapon található képek csak illusztrációként szerepelnek.

5.2. Mindent megtettünk annak érdekében, hogy a termékek színeit olyan pontosan jelenítsük meg, amennyire az elektronikus média megengedi. Azonban nem tudjuk garantálni, hogy a képernyőn megjelenő szín tökéletesen egyező legyen a termék tényleges színével, így csak a honlapon szereplő színekre nem szabad hagyatkozni. A színek a képernyő-beállítástól és -felbontástól függően különbözhetnek.

5.3. Javasoljuk, hogy alkalmazzon színtesztet az adott lefestendő felületen, mielőtt hozzákezdene a teljes festéshez. Ez jobb képet ad a tényleges szín megjelenéséről, amelyet befolyásolhat a felület anyaga és textúrája, illetve a kárpitozott bútorok és a szoba alakja, mérete és világítása. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a színtesztek csak a termék színét jelzik, és nem tükrözik a valóságot a megvásárolt végső termék minőségével vagy fényével kapcsolatban.

5.4. A termék kiszerelése különbözhet attól, ami a honlapon található képeken látszik.

5.5. A honlapunkon található termékek a készlet erejéig értékesíthetők. A lehető leghamarabb értesítjük Önt, amennyiben a megrendelt termékek nem állnak rendelkezésre, és ezért nem tudjuk teljesíteni a megrendelést. Ha már kifizette a terméket, késedelem nélkül visszafizetjük az összeget, legkésőbb 15 naptári nappal a szerződés felmondását követően.

5.6. A megvásárolni kívánt termék főbb jellemzőit az adott termék melletti ismertető tartalmazza. Az ismertető leírás tudatos fogyasztó általi téves értelmezéséből eredő károkért felelősséget nem vállalunk.

5.7. A Dulux webshop a megfelelő gondossággal kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, elírás mindezek ellenére lehetséges. Az adatbázisban szereplő esetleges nyilvánvaló hibákért, elírásokért felelősséget nem vállalunk.

5.8. A Dulux webshop-on megjelenített képek illusztrációk, így azok valóságtól való esetleges eltéréséért felelősséget nem vállalunk, de törekszünk rá, hogy a termékképek lehetőség szerint a valóságot tükrözzék.

5.9. Amennyiben a honlapon szereplő információ tudatos fogyasztótól elvárható ésszerű eljárás mellett homályosnak, hiányosnak, vagy ellentmondónak tűnik, úgy a javasoljuk Dulux webshop ügyfélszolgálatának megkeresését. Ennek elmaradásából eredő hátrányos következményekért a Dulux webshop felelőséget nem vállal.

6. ÁRAK

6.1. A termék ára tartalmazza a magyar ÁFA mértéket. Azonban amennyiben a megrendelés és a szállítás közötti időszakban az ÁFA megváltozik, kiigazítjuk a fizetendő ÁFÁ-t, kivéve, ha már kifizette a termékek teljes vételárát, mielőtt az ÁFA-változás hatályba lépett.

6.1. A vételáron felül külön kerül megjelölésre minden további szállítási vagy postaköltség – ha ilyen felmerül.

6.1. Termékeink árai időről időre változhatnak, de az árváltozások nem érintik azon megrendeléseket, amelyeket már visszaigazoltunk feladási visszaigazolással.

6.1. Amennyiben a duluxtester.hu minden gondossága ellenére hibás ár kerül a duluxtester.hu felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl., esetleg rendszerhiba miatt megjelenő "0" Ft-os vagy "1" Ft-os árra, akkor a duluxtester.hu nem köteles a terméket hibás áron átadni, szállítani, hanem felajánlhatja helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében Ön elállhat vásárlási szándékától.

7. SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

7.1. A szállítási feltételeket az Ön megrendelése tartalmazza. A megrendelés visszaigazolásával Ön beleegyezését adja a megrendelésben található szállítási feltételekbe.

7.2. Amennyiben a megrendelés nem tartalmazza a szállítási feltételeket, a megrendelt termékeket, a megrendelés visszaigazolásául szolgáló e-mail kézbesítését követő 7 naptári napon belül szállítjuk. A szállítás futárszolgálat közreműködésével történik.

7.3. Amennyiben nem szállítjuk le az árut a megállapodott időben, illetve a fentiek szerinti 30 napon belül, Ön jogosult jelezni, hogy a körülményeknek megfelelően meghosszabbított határidőn belül végezzük el a szállítást. Amennyiben a meghosszabbított határidőben sem sikerül leszállítanunk a termékeket, úgy Önnek joga van jelen szerződéstől elállni, azt megszüntetni további költség igény nélkül. Ha már kifizette a termékeket, haladéktalanul visszafizetjük a vételárat, legkésőbb a szerződés megszüntetését követő 15 naptári napon belül.

7.4. Áruházunk jelenleg Magyarországon kívül eső címre nem vállal szállítást. Személyes átvételre nincs lehetőség.

7.5. Szállítási díjaink 2020. 04.15-től

Szállítási mód

Szolgáltató

Szállítási díj

Házhozszállítás

GLS Futárszolgálat

1 290 Ft

Festékszaküzletbe szállítás

GLS Futárszolgálat

1 290 Ft

Csomagpontra szállítás

GLS Csomagpont

990 Ft

Csomagátvevő automata

Foxpost Zrt.

1 190 Ft

A legalább 1 db színlegyező termék rendelése esetén a házhozszállítás ingyenes, bármely választott szállítási móddal.

8. FIZETÉS

8.1. A fizetés forintban történik.

8.2. Csak a honlapon említett fizetési módokkal lehet kifizetni a termékeket. A megrendelt termék(ek) vételárának kifizetése és a szállítási díj bankkártyával egyenlíthető ki.

8.3. A termék árának kifizetése és minden vonatkozó szállítási költség kifizetése előre történik.

8.4. A Dulux webshop-on található termék mellett feltüntetett ár a termék ajánlati ára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is, nem tartalmazza azonban a szállítás költségeit. Az ajánlati ár az adott pillanatban, illetve akciós termékek esetén, a weboldalon meghirdetett ideig érvényes és csak akkor válik véglegessé, ha azt a duluxtester.hu a megrendelést követően visszaigazolja.

8.5. A Barion Payment Zrt. (székhely: 1117 Budapest, Infopark sétány 1. I. épület 5. emelet 5.; nyilvántartó cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága; cégjegyzékszám: Cg. 01-10-048552; adószám: 25353192-2-43., közösségi adószám: HU25353192; tevékenységi engedély száma: H-EN-I-1064/2013, elektronikuspénz-kibocsátó intézményi azonosító: 25353192

8.6. A megrendelt termék(ek) az összeg beérkezését követően kerül(nek) kézbesítésre, kivéve a csomagátvevő automatába rendelés esetét.

9. ELÁLLÁSI JOG

9.1. Amennyiben Ön nem számít fogyasztónak az Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU direktívájában foglaltak ÉS A Ptk. szabályai szerint, úgy nem tud elállási jogot érvényesíteni a jelen szerződés 9. pontja alapján.

9.2. Határidő: Az elállási jog 14 naptári napon belül érvényesíthető attól a naptól számítva, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt (a fuvarozóval nem azonos) harmadik fél átveszi a megvásárolt terméket vagy az utolsó termékeket, szállítmányt vagy darabot, amennyiben több szállítmány vagy darab külön került szállításra.

9.2.1. Elállási jogát gyakorolhatja azáltal, hogy tájékoztat minket azon döntéséről, hogy részben vagy egészben eláll a szerződéstől, melynek érdekében egyértelmű nyilatkozatot küld nekünk, amely magában foglalja a szerződéstől való elállásra vonatkozó döntését.

9.3. Termék-visszaküldési költségek: Amennyiben Ön elállási jogát kívánja gyakorolni, viselnie kell a termék visszaküldésének postaköltségeit az Ön által választott postai szolgáltatás díja szerint.

9.4. A termékek visszaküldésének folyamata: Azt a terméket, amelyre az elállási jogát kívánja gyakorolni, postán vissza kell küldenie a Super11 Creative Zrt. részére, az 1168 Budapest Csókakő u. 27. címre. A termékeket az elállási joga fenti Elállási jogát gyakorolhatja azáltal, hogy tájékoztat minket azon döntéséről, hogy részben vagy egészben eláll a szerződéstől, melynek érdekében bekezdés szerinti gyakorlásától való értesítésétől számított 14 napon belül kell visszaküldeni.

9.5. A termékek ellenőrzése: Ha visszaküldött terméket kapunk, azokat ellenőrizni fogjuk. Ön felelős azért, ha a termékek értéke a termékkezelés során csökkent, kivéve, ha a termékek jellegét, jellemzőit és funkcionalitását kellett megállapítani.

9.6. Vételár visszatérítése: Amennyiben elállási jogát gyakorolja, visszatérítjük az Ön által kifizetett vételárat, beleértve adott esetben a szállítási költséget is. Azonban ha Ön a megrendelési folyamat során sürgős szállítást választott, akkor is csak az általunk kínált legolcsóbb típusú szállítási módra vonatkozó szállítási költséget térítjük vissza. Ugyanazt a fizetési módot alkalmazzuk, amelyet Ön is alkalmazott az eredeti tranzakció során, kivéve, ha Ön kifejezetten beleegyezett másféle fizetési módba. Önnek egyáltalán nem keletkezik költsége a visszatérítésből adódóan. A visszafizetés legkésőbb 14 napon belül esedékes attól a naptól számítva, amelyen Ön elállási jogát bejelentette. Azonban fenntartjuk a visszatérítés visszatartási jogát addig, amíg a visszaküldött termékeket meg nem kapjuk, illetve Ön bizonyítékot nem szolgáltatott arról, hogy a termékeket visszaküldte részünkre; illetve amelyik lehetőség korábban bekövetkezik.

10. A MI FELELŐSSÉGÜNK

10.1. Nem felelünk (i) olyan károkért, amelyet nem a részünkről felmerülő szerződésszegés okozott, illetve (ii) semmilyen üzleti veszteségért (beleértve az elmaradt hasznot, bevételt, szerződéstől elesést, várt megtakarítást, adatot, jó hírnéven alapuló veszteséget vagy egyéb költséget), illetve (iii) semmilyen közvetett vagy járulékos kárért, amely a szerződés megkötésének idején nem volt előre látható egyik fél számára sem.

10.2. A fenti felelősségkizárás nem vonatkozik a személyi sérülés, haláleset, testi épségben, egészségben okozott, a szándékos károkozásért fennálló feleleősségre, az általunk elkövetett esetleges megtévesztő ábrázolásra, mely esetben a felelősséget korlátozzuk a vételár összegéig.

10.3. Nem vállalunk felelősséget olyan késedelemért vagy a jelen szerződésben foglalt kötelezettségeink teljesítésének elmaradásáért, ha a késedelmet vagy meghiúsulást ésszerű irányításunkon kívüli ok idézte elő. Ettől függetlenül Ön jogosult a termékek ésszerű időben való átvételére. Ha a késedelem azelőtt következik be, hogy a terméket feladnánk Önnek, nem keletkezik fizetési kötelezettsége és Ön a feladást megelőzően bármikor lemondhatja a megrendelést.

11. GARANCIÁK

11.1. A termék címkéjén szereplő és a Ptk. szerint járó szavatossági felelősségen kívül további jótállási felelősséget, szavatosságot nem vállalunk.

12. ELLENŐRZÉSÜNKÖN KÍVÜL ESŐ ESEMÉNYEK

12.1. Nem vállalunk felelősséget a szerződésben foglalt kötelezettségek elmulasztásáért, késedlméért, ha azokat az alábbi, hatáskörünkön kívül eső esemény idézi elő:

12.2. A “hatáskörünkön kívül eső esemény” bármely olyan eseményt vagy tettet jelent, amely kívül esik az ésszerű ellenőrzésünkön, beleértve pl. a sztrájkot, munkáskizárást, illetve harmadik felek által szervezett szakszervezeti akciót, zavargást, lázadást, támadást, terrortámadást vagy terrorfenyegetést, háborút (hadüzenettel vagy anélkül) illetve háborús fenyegetettséget vagy előkészületet, tűzesetet, robbanást, vihart, árvizet, földrengést, megsüllyedést, járványt vagy más természeti katasztrófát, illetve a nyilvános és vagy magánjellegű telekommunikációs hálózatok üzemzavarát, vagy a vasút, a hajózás, repülőgép, közúti szállítás vagy más közösségi és magánjármű használatának ellehetetlenülését.

12.3. Amennyiben olyan, az ellenőrzési körünkön kívül eső esemény fordul elő, amely a jelen szerződésből eredő kötelezettségeink teljesítését érinti:

12.3.1. az ésszerűen adódó első alkalommal értesítjük Önt; és

12.3.2. a jelen szerződésben foglalt kötelezettségeinket felfüggesztjük és a kötelezettség teljesítésének határideje az ellenőrzési körünkön kívül eső esemény időtartamával meghosszabbításra kerül. Ha az ellenőrzési körünkön kívül eső esemény érinti a termék Önhöz való kiszállítását is, Önnel együttműködve megállapodunk egy új szállítási határidőben az ellenőrzési körünkön kívül eső esemény befejezését követően.

13. KOMMUNIKÁCIÓ A FELEK KÖZÖTT

13.1. A termék értékesítésével kapcsolatos bármely kérdéssel, beleértve a termék szállításával vagy a teljesítéssel kapcsolatos reklamációt is, az alábbiak szerint fordulhat hozzánk:

telefonos vevőszolgálat:

+36 1 786 12 16

e-mail:

hello@duluxtester.hu

ügyfélszolgálati idő*:

H-P 9:00-17:00

*Az ügyfélszolgálat munkaszüneti napokon nem üzemel. Munkaszüneti napokon érkezett e-maileket a következő munkanapon válaszoljuk meg.

14. ADATVÉDELEM

Amikor számlát nyit nálunk, felhasználjuk személyes adatait a számla (fiók) regisztrálásához, és ahhoz, hogy biztosítsuk az Ön vásárlásainak bizalmasságát és titkosságát. Bármikor kérheti az általunk feldolgozott személyes adataihoz való hozzáférést, és kérheti ezek helyesbítését vagy eltávolítását egy kérelem következő címre való elküldésével:

Super11 Creative Zrt.

1118 Budapes, Homonna utca 2-4. IV. emelet

telefon: +36 1 786 12 16

e-mail: hello@duluxtester.hu

Tekintettel arra, hgy a Super11 Creative Zrt. az Akzo Nobel Coatings Zrt. szerződéses partnereként végzi a jelen online értékesítést, ezért a Super11 Creative Zrt, is követi az Akzo Nobel Coatings Zrt. adatvédelmi elveit és szabályait, a felek között Adatfeldolgozási szerződés aláírására került sor.

Ha több információt szeretne arról, hogyan dolgozzuk fel az Ön személyes adatait, kérjük, látogasson el az adatkezelési tájékoztatóra a honlapunkon.

15. ADATBIZTONSÁG

15.1. Megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy biztosítsuk az átadott fizetési tranzakciós adatok (pl. az Ön hitel- vagy betéti kártyájának adatai) magas fokú biztonságát. Ennek érdekében a számítógépes hálózatok közötti biztonságos kommunikációt lehetővé tevő HTTPS nevű protokollt használjunk. A HTTPS a hypertext transfer protocolon (HTTP) keresztüli kommunikációt jelenti titkosított kapcsolaton keresztül. A HTTPS hitelesítést ad honlapunkról és arról a kapcsolódó hálózati szerverről, amellyel Ön kommunikál, és ez megvédi Önt a közbeékelődéses támadásoktól. Továbbá kétirányú kommunikációs titkosítást nyújt Ön és a szerver között, ami megvédi Önt az illetéktelen lehallgatástól, illetve a kommunikáció tartalmának meghamisításától vagy megmásításától. A gyakorlatban ez ésszerű garanciát jelent arra, hogy kommunikálni tudjon a honlapunkkal, és biztosítja, hogy a honlap és Ön közötti kommunikáció tartalmát harmadik fél ne tudja elolvasni vagy meghamisítani.

16. SZELLEMI TULAJDON

16.1. A termékekben megtestesülő szerzői jogok, védjegyek, dizájnnal kapcsolatos jogok és minden más szellemi tulajdonjog a mi tulajdonunkat képezi, és Ön tudomásul veszi, hogy ezek a jogok semmilyen módon nem használhatók fel a mi előzetes írásbeli hozzájárulásunk nélkül.

17. VEGYES RENDELKEZÉSEK

17.1. A jelen szerződés egyes bekezdéseiben foglaltak külön-külön érvényesek. Amennyiben bármely bíróság vagy illetékes hatóság úgy rendelkezik, hogy valamelyik törvénybe ütközik vagy végrehajthatatlan, a fennmaradó bekezdésekben foglalt rendelkezések teljes mértékben hatályban maradnak és érvényesíthetők.

17.2. Amennyiben nem sikerül felszólítanunk Önt, hogy a jelen szerződésben foglalt kötelezettségeinek eleget tegyen, illetve ha nem érvényesítjük jogainkat Önnel szemben, vagy elhalasztjuk azok érvényesítését, az semmi esetre sem jelenti, hogy lemondtunk volna az Önnel szemben érvényesítendő jogainkról, és nem jelenti azt, hogy Önnek nem kell eleget tennie ezen kötelezettségeinek. Amennyiben tényleg elengedjük hátralékát, minden esetben kizárólag írásban tesszük ezt, de ez nem jelenti azt, hogy automatikusan elengedjük bármely későbbi hátralékát.

18. JOG ÉS VITARENDEZÉS

A jelen szerződésre a magyar jog irányadó. A vonatkozó törvények által megengedett maximális mértékig a jelen szerződésből eredő vagy azzal kapcsolatos bármely vita vagy követelés, amelyet a felek nem tudnak megegyezéssel rendezni, kizárólagosan Magyarországon illetékes és hatáskörrel rendelkező bíróságokon rendezhető.